Kindcentrum SBO de Meander verrast leerlingen met speciaal zomerpakket in samenwerking met Praktijkschool Assen en Jeugd Educatiefonds

Kindcentrum SBO de Meander verrast leerlingen met speciaal zomerpakket in samenwerking met Praktijkschool Assen en Jeugd Educatiefonds

Met grote vreugde kondigt Kindcentrum SBO de Meander aan dat alle leerlingen een speciaal samengesteld zomerpakket ontvangen.

Dit initiatief, mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet van de leerlingen van Praktijkschool Assen en de steun van het Jeugd Educatiefonds, is bedoeld om de zomervakantie van onze kinderen nog leuker en leerzamer te maken. “Het was een mooie opdracht voor onze leerlingen. Het was best hard (samen)werken. Mooi te zien hoe de leerlingen hun best hebben gedaan”, aldus Renzo Terpstra, docent van de praktijkschool”.

Het zomerpakket is zorgvuldig samengesteld en bevat ingrediënten en recepten van twee heerlijke gerechten die de kinderen de afgelopen maanden op school hebben gemaakt en geproefd. Daarnaast is het pakket aangevuld met verschillende lekkernijen om van te genieten tijdens de vakantie. Om de zogenoemde leesdip tijdens de vakantie tegen te gaan, is er voor ieder kind ook een leesboek toegevoegd.

"We zijn ontzettend trots op het harde werk en de inzet van de leerlingen van Praktijkschool Assen, die deze prachtige pakketten hebben samengesteld voor onze leerlingen," zegt Tamara Baron, directeur van Kindcentrum SBO de Meander. "Daarnaast willen we onze oprechte dank uitspreken aan het Jeugd Educatiefonds voor hun steun en samenwerking, waardoor dit project mogelijk is gemaakt."

Het doel van dit initiatief is om de kinderen een onvergetelijke zomervakantie te bezorgen, vol met leuke activiteiten, nieuwe recepten, buitenplezier en leesplezier. Het zomerpakket is ontworpen om zowel leuk als educatief te zijn, zodat de kinderen op een speelse manier kunnen blijven leren tijdens de vakantie.  

"We hopen dat de kinderen veel plezier zullen hebben met de zomerpakketten en dat ze bijdragen aan een leuke, smakelijke en leerzame vakantie. We zijn benieuwd naar de reacties en de verhalen die we na de vakantie zullen horen."

Tiplijn