Open Huis aan De Brink houdt 2 december Sinterklaasfeest

Open Huis aan De Brink houdt 2 december Sinterklaasfeest

Ook dit jaar wordt het Sinterklaasfeest uitgebreid in het Open Huis gevierd. De Sint bezoekt het Open Huis op zaterdag 2 december vanaf 14.00 uur.

De Sint zal welkom worden geheten door de voorzitter van het Open Huis Jans Enting. Met de Sinterklaasviering willen ze de saamhorigheid en het contact tussen mensen extra versterken. Je ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer. Je eet en drinkt met elkaar, je praat met elkaar. Kortom ze proberen in deze donkere periode een stukje gezelligheid te geven aan de gasten. En natuurlijk is er een cadeautje voor iedere gast van het Open Huis. De cadeaus worden dit jaar beschikbaar gesteld door Zonta Assen.

Het doel van het Open Huis is het bieden van gastvrijheid, omzien naar de naaste, barmhartigheid en solidariteit. Het Open Huis is in de eerste plaats een huis waar iedereen welkom is. Het is een inloophuis waar iedereen zich thuis kan voelen. Een huiskamer gevoel bieden is dan ook één van de belangrijke taken van het Open Huis. Dat proberen ze op 4 dagdelen per week met al hun vrijwilligers te bereiken.

Kom en ervaar zelf de goede sfeer in het Open Huis en doe op 2 december mee met de Sinterklaasviering.

Tiplijn