Maak kans op mooie Paw Patrol-prijzen met kleurwedstrijd Vanderveen

Maak kans op mooie Paw Patrol-prijzen met kleurwedstrijd Vanderveen

De 13e editie van het warenhuisfestival Vanderveen op Stelten zit er weer op. Veel bezoekers zochten het warenhuis op en dat zorgde voor drukte en gezelligheid. Een van de grootste publiekstrekkers was Paw Patrol, of liever: waren Marchall en Skye van Paw Patrol.

Zij bezochten het warenhuis op zaterdag de 23e voor een fotomoment beneden bij de Baby & Kids Shop en later op de middag dartelden ze naar boven richting Intertoys voor een Meet & Greet met wat oudere fans. Ze deden mee aan de trucjes van Jeugdcircus Bombari en ze gaven filmtickets weg voor de nieuwe Paw Patrol-film: the Mighty Movie. Maar, ze hebben een paar kaartjes achtergehouden, en die kun jij – als je niet ouder dan 8 jaar bent - winnen.

Wat moet je doen?
Haal een kleurplaat bij Intertoys op de eerste etage van Warenhuis Vanderveen in hartje Assen of download ‘m van de website van Vanderveen. Doe je best, leef je uit met potlood, stift of krijt en lever je kunstwerk uiterlijk vrijdag 6 oktober in, en duim dat je de winnaar wordt. Als je wint, neemt het warenhuis contact met je op en ontvang je een set van twee filmkaartjes of één van de andere mooie Paw Patrol-prijzen van Intertoys.

Tiplijn