Warenhuis Vanderveen komende weken het toneel van diverse exposities

Warenhuis Vanderveen komende weken het toneel van diverse exposities

In warenhuis Vanderveen in Assen is altijd van alles te zien en te doen. Ook deze vakantie zijn er een tal van activiteiten geörganiseerd. 

In het weekend van 22 tot en met 24 september staat Vanderveen drie dagen lang in het teken van het festival ‘Vanderveen op Stelten’. Bijna alle zestig afdelingen doen mee met festiviteiten voor jong en oud. Het programma staat wederom in het teken van proeven, doen, zien, beleven & winnen. Er wordt nog volop gewerkt aan het activiteitenprogramma, nadere informatie hierover volgt nog.

Kunst aan de Vaart
Zaterdag 9 september zijn de tentoonstellingen ‘Het zomerpaleis aan de Vaart’, ‘Manifestatie JONG VII’ en ‘Fleur in Florence’ onderdeel van de kunstroute.

Exposities
Ook zijn er de komende tijd weer exposities in het warenhuis. Deze exposities zijn tijdens de openingstijden gratis te bezoeken.

  • Expositie 'Zomerpaleis Koning Lodewijk Napoleon in Assen': nog te zien tot eind september, op de entresol in het hart van het warenhuis.
  • 'New Blood', de expositie van het Drents Schildersgenootschap (DSG), nog tot en met 27 augustus te zien bij galerie DSG op de woonetage.
  • De opvolger van ‘New Blood’ is ‘Manifestatie Jong VII’, met werk van 10 net afgestudeerde kunstenaars.
  • Kunstplaza Schurer op de topfloor van het warenhuis: vanaf september zijn hier de werken van Fleur Sille uit Assen te bewonderen. Fleur is een exceptioneel talent dat studeert aan de gerenommeerde Florence Academy of Art. De verkoopexpositie 'Fleur in Florence' duurt de hele maand september.
Tiplijn