Chinees-Indisch restaurant ‘Happy Garden’ Baggelhuizen na 28 jaar dicht

Chinees-Indisch restaurant ‘Happy Garden’ Baggelhuizen na 28 jaar dicht

In 1995 openden Margaret en Dou Dou hun restaurant ‘Happy Garden’ in Baggelhuizen. Beiden, nu inmiddels 50-plussers, hebben onlangs de beslissing genomen om vanwege personeelstekorten hun vestiging in Baggelhuizen te sluiten.

Tekst: Wendy Drent

Samen gegroeid
Ze waren nog jong toen ze hun eerste restaurant in Assen openden en Margaret blikt met een mix van emoties en nostalgie terug op hoe het allemaal begon. ,,We herinneren ons nog de eerste stappen die we als jonge ondernemers 28 jaar geleden hebben gezet, vol enthousiasme en vastberadenheid. En nu, na al die jaren, kijken we met trots en voldoening terug op wat we samen hebben bereikt. Dou Dou en ik zijn samen als individuen door deze ervaring gegroeid, maar ook samen met ons restaurant.''

Andere vestiging blijft wel open
Het sluiten van Happy Garden Baggelhuizen was geen gemakkelijke beslissing. ,,Na een zorgvuldige overweging hebben we besloten ons te concentreren op ons andere restaurant in Kloosterveen, waar we dezelfde heerlijke gerechten en gastvrijheid zullen blijven bieden die klanten van ons gewend zijn. Nee, verdrietig zijn we niet. We zien het vooral als een ’happy ending’ en willen al onze klanten hartelijk bedanken. Hun aanwezigheid en lachende gezichten hebben ons geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag het beste van onszelf te geven.”

Happy Garden Kloosterveen is gesitueerd aan de Rondgang 10 in Assen.

Tiplijn