Fiets met je kleinkinderen mee met de VVN Zomerchallenge

Fiets met je kleinkinderen mee met de VVN Zomerchallenge

De Zomerchallenge in Drenthe is deze week van start gegaan. Veilig Verkeer Nederland daagt alle opa ’s en oma’s en (klein)kinderen uit om in de zomervakantie samen zoveel mogelijk te fietsen.

Opa's en oma's zijn een veelgevraagde oppas in de vakantieperiode. Nu is er een leuke zomeractiviteit voor jou en je klein(kind) van 6 t/m 12 jaar. Het doel: lekker fietsen en samen de leuke opdrachten uit het boekje volbrengen. Dat kan gemakkelijk in je eigen omgeving, op een moment dat je zelf kiest. De start van de VVN Zomerchallenge is vanuit je eigen huis.

De Zomerchallenge bestaat uit verschillende opdrachten. De opdrachten zijn gebundeld in een speciaal boekje waarin ook handige tips over (veilig) fietsen staan. Wie alle opdrachten uitvoert, maakt kans op het winnen van een dagje uit in Drenthe.

Deze actie wordt gehouden in samenwerking met de provincies Drenthe, Limburg en Zeeland en de gemeenten Maashorst en Steenbergen (Noord-Brabant). Het boekje is hier aan te vragen tot en met 31 augustus.

Tiplijn