Video: Nieuwste zomertrack ‘Kijk Maar Effe’ gaat ‘écht nergens’ over

Video: Nieuwste zomertrack ‘Kijk Maar Effe’ gaat ‘écht nergens’ over

Het duo Sendeep x Colin heeft via het label Boombox Media een nieuwe track uit getiteld ‘Kijk Maar Effe’. Zij zeggen zelf over dit nummer dat dit ‘écht nergens over gaat, maar wel lekker luisteren is in de zomer’. Het Nederlandstalige hiphop-nummer komt samen met een videoclip uit via de bekende streamingdiensten en YouTube. De videoclip is een humoristische hommage aan de talenten met wie Sendeep x Colin en Boombox Media samenwerken, zoals William Bossong, bandlid van de Drentse band ‘Mooi Wark’, en multi-talent Aar.

Ook singer-songwriter Jason Staal, de jonge DJ D-Brax en anderen figureren in de video. Zij zitten allemaal in de videoclip die deels in een studio in Groningen en deels in Assen is opgenomen. Nee, deze keer is er geen diepere boodschap, of iets met liefde, of iets dergelijks. De mannen van Boombox Media wilden ‘gewoon’ een lekkere track maken die heerlijk past bij het zomerseizoen en een videoclip met zelfspot, die een grappige, vrolijke en positieve energie uitstraalt.

Naast de track verdient de videoclip bijzondere aandacht. De reacties van de eerste kijkers die een voorproefje mochten zien, zijn unaniem positief: ‘Hilarisch!’, ‘Te gek!’, ‘Professioneel!’ en ‘Wow, hoe hebben jullie dat gedaan?!’. Het videoteam van Boombox Media met regisseur en editor Ricardo Vegt en camerman Mike de Jong en artdirector Gert Jan Naber hebben deze trendy video in elkaar gezet.

Rapper Sendeep en producer Colin hebben eerder verschillende tracks uitgebracht onder het label Boombox Media. Een deel als single, een deel op een EP, sommige met en sommige zonder videoclip. Ook deze keer was het een vruchtbare samenwerking. Oprichter Sendeep Ramesar van Boombox Media heeft als missie om (jonge) talenten uit de Nederlandse muziekwereld samen te brengen en ze een podium te bieden, ‘en dat is bij ‘Kijk Maar Effe’ wederom goed gelukt!’.

De track ‘Kijk Maar Effe’ is ondere andere op Spotify te beluisteren: 

Tiplijn