Jeugd uit Assen kan hele zomer gratis voetballen

Jeugd uit Assen kan hele zomer gratis voetballen

Afgelopen donderdag was de aftrap van het traditionele zomeravondvoetbal bij VV LTC in Assen. Jeugd uit Assen en omstreken van 4 tot en met 11 jaar kan de hele zomer(vakantie) gratis en vrijblijvend voetballen op de donderdagavond van 18:00 tot 19:00.

De eerste avond was gelijk een grandioos succes. Meer dan 130 kinderen speelden onderling partijtjes. Dit waren kinderen van LTC maar ook van andere clubs uit de regio of kinderen die nog niet op voetbal zitten maar wel eens wilden kijken of dit een leuke sport voor hun is.

Onder begeleiding van vrijwilligers van LTC werden er op 8 veldjes onderling partij gespeeld. De kinderen werden hiervoor ingedeeld zodat ze konden spelen tegen kinderen van hun eigen leeftijd en voetbalervaring. De kinderen genoten zichtbaar van deze mooie traditie en dus kunnen we spreken van een geslaagde eerste avond. Het zomeravondvoetbal gaat de hele zomer door tot de schoolvakantie weer voorbij is. ,,We hopen dus de komende weken nog veel lachende gezichtjes te zien op het sportpark van VV LTC'', laat de organisatie weten.

Doelgroep: Kinderen van 4 t/m 11 jaar, je hoeft geen lid te zijn van LTC
Locatie: Kunstgrasvelden van VV LTC
Tijdstip: Elke donderdag van 18:00 tot 19:00
Opgave: Is niet nodig, iedereen mag meedoen.
Kosten: Het is gratis en geheel vrijblijvend, we willen de kinderen vooral lekker laten sporten in de vakantie.
Vragen: Kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn