Groot feest voor de bewoners en cliënten bij Vanboeijen

Groot feest voor de bewoners en cliënten bij Vanboeijen

Deze week vond het langverwachte bewonersfeest plaats bij Vanboeijen, en het was een groot succes. Alle bewoners en cliënten van Vanboeijen waren uitgenodigd om deel te nemen aan een middag vol plezier en vermaak. Met een overvloed aan activiteiten, heerlijk eten en drinken, en liveoptredens van artiesten, was er voor elk wat wils en werd het bewonersfeest een onvergetelijke middag.

Zo konden de bewoners en cliënten zich onder andere uitleven op een uitdagende stormbaan, genieten van het betoverende circus, dansen op muziek tijdens de silent disco, en deelnemen aan traditionele oudhollandse spelletjes. Naast deze avontuurlijke activiteiten was er ook gedacht aan ontspanning en beleving. Een reuzenrad bood een prachtig uitzicht over het terrein, terwijl de belevingstunnel de zintuigen prikkelde en voor verwondering zorgde bij de bewoners en cliënten.

Het bewonersfeest bood ook een indrukwekkende muzikale line-up. Getalenteerde DJ Marco Yolo zorgde voor feestelijke muziek die de dansvloer vulde met vrolijkheid en energie. Ook liep muziekband Bones of Tones over het feestterrein. En het absolute hoogtepunt van de dag was het optreden van niemand minder dan artiest Jannes, die met zijn aanstekelijke nummers voor een grote glimlach op het gezicht zorgde van veel bewoners, cliënten en andere aanwezigen.

Het bewonersfeest trok bijna 600 bewoners en cliënten, samen met ruim 400 begeleiders, ouders, verwanten en vrijwilligers. Vanboeijen en Stichting Vrienden van Vanboeijen maakten het feest samen mogelijk en kijken terug op een geslaagd bewonersfeest waarbij de bewoners en cliënten centraal stonden. Het succes van het bewonersfeest is daarnaast mede te danken aan de onvermoeibare inzet van de medewerkers bij Vanboeijen en de talloze vrijwilligers die hun tijd en energie hebben gegeven om dit evenement mogelijk te maken.

Over Stichting Vrienden van Vanboeijen
Stichting Vrienden van Vanboeijen zet zich al vele jaren in voor de kers op de taart voor de bewoners en cliënten bij Vanboeijen. Dit doet zij door het bieden van financiële ondersteuning voor projecten en materialen. Het gaat dan om de extra dingen die het leven beter of leuker maken voor de bewoners en cliënten en waar op andere manieren geen financiële ruimte voor is. Een echte kers op de taart. Het organiseren van het bewonersfeest 2023 wordt mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de Vrienden, Vrienden van Vanboeijen.

Tiplijn