Nieuw: McDonald’s Assen Zuid zoekt Managers en Crewleden!

Nieuw: McDonald’s Assen Zuid zoekt Managers en Crewleden!

Ruim 25 jaar geleden opende Alle Peereboom het eerste McDonald’s restaurant in Assen. Inmiddels is zijn dochter, Jolanda Peereboom, de franchisenemer en in juni van dit jaar opent zij het tweede McDonald’s restaurant in Assen! Voor dit nieuwe restaurant McDonald’s Assen Zuid is Jolanda op zoek naar medewerkers om dit nieuwe team vorm te geven.

Het nieuwe restaurant is straks gevestigd aan de Burgemeester Grollemanweg 10 in Assen, langs de A28 vlakbij het TT circuit, en ligt op nog geen 15 minuten fietsen vanuit de binnenstad. Tot nu toe verloopt de afbouw erg voorspoedig en hoopt men de deuren deze zomer nog te kunnen openen. Dit doet zij niet alleen, maar samen met haar team van +/- 150 medewerkers en managers. De eerste nieuwe Crewleden voor Assen Zuid zijn inmiddels al ingewerkt. Nieuwe medewerkers zijn nog steeds welkom om bij het nieuwe restaurant te solliciteren. Solliciteren kan via de website, maar je kan ook langskomen in het restaurant in Assen (Noord). Momenteel is er zowel op crew als managementniveau nog ruimte in het team. Een diploma of werkervaring is een pré, maar zeker niet nodig.

Jolanda vertelt dat ze het leuk vindt dat er nu medewerkers zijn waarvan de ouders destijds de eerste werknemers bij McDonald’s Assen Noord waren. Laatst sprak zij nog een moeder die haar kinderen had laten solliciteren bij McDonald’s, omdat zij er zelf destijds zoveel geleerd had en er leuke vrienden aan heeft overgehouden. Over het werken bij McDonald’s Assen vertelt Jolanda het volgende:

“Ik kan uren over mijn team praten, het is namelijk zo’n divers team aan mensen. Scholieren met hun eerste bijbaantje, studenten die naast hun studie bij ons werken, maar niet alleen jongelui juist ook veel volwassenen werken bij ons zowel fulltime als parttime. En het is ontzettend leuk om te zien hoe al deze mensen een geweldig team vormen die samen hele mooie prestaties neerzetten.

Ik vind het ook belangrijk dat iedereen het leuk heeft bij ons. Dat betekent voor iedereen die bij mij werkt wat anders, de één komt voor de gezelligheid en de leuke collega’s en voor de ander juist om zich te kunnen ontwikkelen. Dat ontwikkelen vind ik belangrijk, ik probeer iedereen de kans te geven het beste uit zichzelf te halen. Dit kan hulp zijn bij het leren van de taal of juist het ontwikkelen van sociale vaardigheden, maar ook bied ik sommige de kans om zich met een studie verder te ontwikkelen. Zo heb ik momenteel een paar mensen die bij ons een BBL-studie volgen maar ook mensen die via ons de mogelijkheid hebben om een hbo-opleiding te starten.”

McDonald’s bied je de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime te werken, ben je bijvoorbeeld alleen de ochtend beschikbaar, of juist alleen de avonden kom dan vooral eens praten want er is veel mogelijk. Hiernaast biedt McDonald’s een mooi startsalaris en de mogelijkheid om door te groeien.

Solliciteren? Klik op deze link om online te solliciteren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het nieuwe restaurant? Volg McDonald’s Assen op Instagram.

Tiplijn