De Bonte Wever viert 12,5 jarig jubileum van haar hotel met groot feest en activiteiten Rob Timmerman

De Bonte Wever viert 12,5 jarig jubileum van haar hotel met groot feest en activiteiten

Het afgelopen weekend heeft De Bonte Wever het 12,5 jarig jubileum van haar hotel gevierd met een groots en spectaculair feest op de vrijdagavond.

Het feestweekend werd afgetrapt met optredens van onder andere Jannes, partyband Xclusive en DJ Hans Stroeve en was druk bezocht door genodigden, omwonenden en uiteraard hotelgasten. Naast het feest werden er voor de hotelgasten ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals excursies naar het TT Circuit, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en Herinneringscentrum Westerbork.

Binnen De Bonte Wever konden gasten genieten van een proeverij van Brouwerij Maallust en een masterclass volgen van topdarter Co Stompé, in verband met het TOTO Dutch Open Darts dat jaarlijks in De Bonte Wever wordt gehouden.

Het hotel is op 1 oktober 2010 officieel geopend en heeft inmiddels 262 kamers met een capaciteit van 620 bedden. Het is gebouwd rondom de toenmalige ijsbaan door Van Dijk Bouw naar een ontwerp van het Twentse architectenbureau PR8. Het hotel heeft in de afgelopen jaren vele verbouwingen en veranderingen meegemaakt, waaronder de uitbreiding met 80 nieuwe hotelkamers in 2017 en de opening van buffetrestaurant Flinck, à la carte restaurant Dapper, een nieuwe lobby, nieuwe terrassen, het Grand Café, congres- en evenementenzaal Purple, nieuwe recreatiemogelijkheden binnen en buiten, een uitbreiding van de Caféstraat en extra (vergader)zalen.

Het team van De Bonte Wever telt inmiddels meer dan 350 gemotiveerde, gastvrije collega’s en het hotel begroet iedere dag vele gasten en bezoekers met ontzettend veel plezier en enthousiasme. Het hotel heeft daarnaast een grote schare vaste gasten en organiseert regelmatig zakelijke bijeenkomsten en grootschalige evenementen.

Directeur Christa de Ruiter kijkt terug op een fantastisch jubileumweekend: “We zijn ontzettend trots op ons hotel en hetgeen we de afgelopen 12,5 jaar hebben bereikt. Het is fantastisch om te zien dat we zoveel gasten en bezoekers een fijne tijd kunnen bezorgen en dat we ons hotel steeds verder kunnen ontwikkelen en verbeteren. We kijken uit naar de toekomst en hopen nog vele jaren een thuis te kunnen bieden aan al onze gasten en bezoekers.”

Tiplijn