Jong talent PHINE speelt op 15 april bij Nijend24.

Jong talent PHINE speelt op 15 april bij Nijend24.

Je voelt het of je voelt het niet. Dat is hoe Phine over muziek denkt. Ze kan verliefd zijn op liedjes of albums die haar terugbrengen naar bepaalde herinneringen die ze heeft. Dat vindt ze het leukste aan muziek. Het kan nostalgisch zijn, het kan je terugbrengen. Het kan je het gevoel geven dat je niet de enige bent die het leven verdraagt.

Phine hoopt met haar muziek herinneringen te creëren en hoopt dat mensen zich herkennen in haar teksten, net zoals ze dat zelf altijd heeft gedaan. Dit is het moment om je te laten zien waar ze al die tijd aan heeft gewerkt. Kom luisteren en laat haar weten wat je ervan vindt, omdat ze hier voor het eerst komt met haar eigen muziek. Phine is nog steeds aan het leren en hoopt je te ontmoeten bij één van de optredens met haar band.

De band van Josephine bestaat uit de ervaren muzikanten:
- Matthijs Geerts – keys
- Danny Maaskamp – gitaar

Phine schrijft haar nummers zelf in samenwerking met componisten Ton Peek en Hein van Oosterom. Haar muziek is modern maar refereert ook heel duidelijk naar de jazz, soul en blues uit de 60’s en 70's. Haar ijzersterke persoonlijke teksten verraden hierbij dat het gevoel voor Phine minstens zo belangrijk is als de muzikale vorm. Een sterk wapen daarbij is haar stem; met geen ander te vergelijken en in staat om het publiek te raken met haar verhalen.

Het optreden begint om 20:30 uur, de kaarten zijn beschikbaar via www.nijend24.nl ​en kosten €20,-- inclusief alle hapjes en drankjes.

Tiplijn