Parkinson Café Assen op 13 april en de week van Wereld Parkinson dag

Parkinson Café Assen op 13 april en de week van Wereld Parkinson dag

Vanwege de jaarlijkse Wereld Parkinsondag, op 11 april, organiseert de Parkinson vereniging op 15 april haar jaarlijkse symposium in Papendal, met als thema “Laat Parkinson niet winnen”. Maar om dichter bij huis te blijven, op donderdag 13 april is er weer een Parkinson Café in Assen.

Met als thema: Veranderingen in het ZIEN bij de ziekte van Parkinson. De organisatie is blij om gastspreker Iris van der Lijn te mogen ontvangen in het Café. Zij is Neuropsycholoog bij Koninklijke Visio en onderzoeker bij de Rijksuniversiteit van Groningen. Zij zal een presentatie houden en er zal zeker gelegenheid zijn om uw vragen aan haar te stellen.

Het Parkinson Café is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor mensen met de ziekte van Parkinson, en ook voor partners, vrienden, mantelzorgers en zorgprofessionals. U bent van harte welkom op donderdag 15 april van 14.30 uur tot 16.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur. De toegang bedraagt 2 euro (incl. koffie/thee). Het Café is in het Markehuus.

Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via inspreken van de voicemail van I. Harms 06-52561730.

Tiplijn