Start leesclub geschiedenis in Assen Ilse Schuurmans

Start leesclub geschiedenis in Assen

Huygens, Wilhelmina, het Nederlands slavernijverleden… Er zijn zoveel historische onderwerpen om je in te verdiepen. Probeer eens een leesclub geschiedenis. Want samen over de geschiedenis praten is leuk én verrijkend. Ter gelegenheid van het festival ‘Gekleurd Grijs’ kun je op 6 april kennismaken met de leesclubs van Senia in Boekhandel Van der Velde.

Senia faciliteert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Senia versterkt handige leeswijzers, waardoor de boekbesprekingen al snel verdiepend zijn.

Kennismaken
Op donderdag 6 april om 11.00 uur is een informatiebijeenkomst in Boekhandel Van der Velde (Kruisstraat 30-34, Assen). Iedereen die belangstelling heeft voor de leesclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.

Tiplijn