Asser scholieren en studenten nu al 100.000 euro opgehaald voor de KWF. Met nog meer dan 3 maanden te gaan!

Asser scholieren en studenten nu al 100.000 euro opgehaald voor de KWF. Met nog meer dan 3 maanden te gaan!

Team Assen is een samenwerking tussen 140 studenten en scholieren van alle middelbare scholen van Assen en het Drenthe- en Alfa college Assen. Samen gaan zij op 1 juni de Alpe d’huez op fietsen, hardlopen of wandelen.

Begin november zijn zij samen dit avontuur aangegaan. Op zoek naar sponsoren, leuke acties bedenken maar ook samen trainen. De organisatoren achter team Assen zijn enorm trots dat er nu al zoveel geld opgehaald is. Deze unieke samenwerking tussen de verschillende scholen levert veel meer op. Het geeft een stuk verbinding. Samenwerken naar hetzelfde doel is natuurlijk versterkend op elk vlak. Het is ook helend. Veel van onze deelnemers doen mee omdat ze iemand in hun omgeving aan kanker verloren hebben of iemand kennen die nu nog steeds voor haar/zijn leven vecht. Samen willen ze zoveel mogelijk geld ophalen zodat er nog meer onderzoek mogelijk is naar deze verwoestende ziekte. Samen staan ze sterk en gaan ze dit avontuur aan en dromen over een wereld zonder kanker!

Van kniepertjes bakken tot een spinningmarathon, trainen op het TT-circuit tot een challenge waarbij er van de VAM berg naar Assen hardgelopen, gewandeld en gefietst wordt. Benefietdiners en benefietconcerten…..er zijn veel verschillende manieren waarop de deelnemers in actie zijn gekomen en nog gaan zijn.

Mocht u het leuk vinden deze leerlingen te helpen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kunnen u nog veel meer vertellen over de verschillende acties die er nog aankomen, zoals een Benefiet buffet die Pro Assen in samenwerking met het duurzaamheidscentrum Assen organiseert op woensdag 19 april, maar nog veel meer. Sponsoren kan natuurlijk ook altijd via www.opgevenisgeenoptie.nl en dan zoeken naar “team Assen”.

Tiplijn