Zaterdag 11 maart treinenbeurs in schoolgebouw Penta in Assen

Zaterdag 11 maart treinenbeurs in schoolgebouw Penta in Assen

De Modelspoorclub Assen organiseert op zaterdag 11 maart van 10.00 tot 15.00 uur een Treinenbeurs in schoolgebouw Penta in Assen.

De afgelopen periode zijn veel mensen aan de slag gegaan met de mooie hobby. "Dat het een hobby is met veel mogelijkheden kan men ook op de komende beurs weer zien", aldus voorzitter Ton Dijkstra van MSC Assen.

Ook nu zijn er weer een aantal mooie modelbanen te bewonderen. Deze keer verzorgd door o.a. de MSC Hoogeveen. Ook is Sebastiaan Pot weer aanwezig met een LGB baan. Nieuw is de speeltrein voor kinderen. Daar kunnen ze zelf mee rijden en ontdekken. Ook nieuw is een speciale kinderen verkoophoek waar leuke items met treinen te koop zijn.

Vragen/testen
Uiteraard zijn ook nu weer clubleden op de beurs aanwezig om vragen te beantwoorden. Bij de aanwezige demo opstelling kunnen ook weer al uw vragen over het besturing programma “koploper” beantwoord worden. Misschien kan de eigen “treinen dokter” Johan Afman u weer op weg helpen met technische vragen en het instellen van uw loc. Ook is er een testbaan waar u uw nieuwe aankoop kunt testen.

Aanbod
Ook op deze beurs uiteraard weer een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte toebehoren als huisje, treinen auto's etc.

Voor nadere inlichtingen zie de website https://www.mscassen.nl/beurs/

Tiplijn