Seniorweb houdt spreekuur in De Nieuwe Kolk in Assen

Seniorweb houdt spreekuur in De Nieuwe Kolk in Assen

Vanaf 1 maart kunnen bezoekers op woensdag in De Nieuwe Kolk terecht bij het wekelijkse Digitaal Spreekuur van SeniorWeb.

Tijdens het spreekuur helpen ervaren deskundigen van SeniorWeb je met technische en praktische vragen over je computer, tablet of smartphone.

Voor bijvoorbeeld vragen over hoe je antivirussoftware op je computer zet of hoe je een app op je telefoon of tablet installeert, kun je bij het inloopspreekuur terecht. Ook voor kleine technische problemen kun je langskomen. Deelname aan het spreekuur is gratis. Het inloopspreekuur vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de cursusruimte in de bibliotheek.

Naast het wekelijkse Digitaal Spreekuur SeniorWeb is er ook maandelijks het Inloopspreekuur Humanitas in de bibliotheek in De Nieuwe Kolk en vanaf maart elke maand weer het inloopspreekuur politie over veiligheid online. Voor vragen over de digitale overheid (bijvoorbeeld over DigiD of donorregistratie), Thuiskompas of digitale zorg, kunnen bezoekers terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek.

Tiplijn