Oproep: KC de Vuurvogel zamelt lege flessen na de aardbeving in Turkije en Syrië

Oproep: KC de Vuurvogel zamelt lege flessen na de aardbeving in Turkije en Syrië

Iedereen heeft het vreselijke nieuws gelezen of gehoord over de aardbeving in Turkije en Syrië. Naast dat iedereen dit natuurlijk aangrijpt, heeft dit ook impact op de kinderen van KC de Vuurvogel.

Er zijn kinderen met familie in deze regio's. ,,Als kindcentrum willen wij graag iets doen voor de mensen die wonen in het aardbevingsgebied, daarom organiseren wij een legeflessen actie. Met het statiegeld hopen wij een zo hoog mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Dit doen wij in samenwerking met de Poeisz'', vertelt interim-directeur Annet Flim. Vanaf donderdag 9 februari, mogen de kinderen lege flessen inleveren op school. Kleine flessen, grote flessen, bierflesjes, bierkratten. Alles met statiegeld is welkom.

Ook u kunt uw lege flessen, kratten, en dergelijke inleveren op school. De kinderen mogen ook door de buurt gaan om te vragen of de buren lege flessen hebben liggen voor dit goede doel. Hoe meer flessen, hoe beter.

De actie duurt tot einde deze week, tot en met vrijdag 17 februari. Aanstaande vrijdag worden de flessen overhandigd bij de Poeisz. Indien u onder schooltijd uw lege flessen of kratten wilt brengen, laat het de school even weten. Het telefoonnummer is: 0592-820610. Aankomende vrijdag laat de Vuurvogel weten hoeveel geld er is opgehaald.

Tiplijn