Terra Assen houdt 18 januari open dag

Terra Assen houdt 18 januari open dag

Voor alle leerlingen die volgend schooljaar naar de middelbare school gaan, organiseert Terra Assen op 18 januar een Open Dag. Tijdens deze dag kunnen deze leerlingen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) de school bekijken, sfeerproeven en alles te weten komen over het vmbo-groen en het Groene Lyceum van Terra Assen.

Op Terra Assen is het onderwijs afwisselend en praktisch. Groene vakken, techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Terra Assen is de school waar je denkt én doet!

Vmbo-groen
Terra Assen heeft binnen het vmbo-groen drie verschillende leerwegen: basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg. Ook biedt Terra Assen leerwegondersteunend onderwijs (lwoo) aan voor vmbo-leerlingen die extra hulp nodig hebben bij het behalen van hun diploma.

Het Groene Lyceum
Het Groene Lyceum is de andere route naar het hbo. Leerlingen met tl/havo of hoger advies halen in 6 jaar hun vmbo-gl/tl én mbo-niveau 4 Retailmanager diploma. Met deze diploma’s kun je doorstromen naar bijna alle hbo-opleidingen.

Ontdek Terra Assen VO
Terra Assen is gevestigd aan de Vredeveldseweg 55. Kom op 18 januari 2023 kijken in de theorie- en praktijklokalen, de dierenverblijven en in ons juniorhuis. Uiteraard staan docenten en leerlingen klaar om alle vragen te beantwoorden. Leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom tussen 16:00 - en 20:30 uur.

Tiplijn