Workshop digivertaler voor het zelf regelen van digitale zorg in DNK

Workshop digivertaler voor het zelf regelen van digitale zorg in DNK

Het contact met de huisarts of het ziekenhuis wordt steeds digitaler. Een vraag stellen, het toesturen van informatie of het maken van een afspraak verloopt via je computer, tablet of smartphone.

Door digitale zorg heb je je gegevens altijd bij de hand en je bent minder tijd kwijt aan het in contact komen met een zorgaanbieder. Alleen het gebruik van een app of website is niet altijd eenvoudig. Daarom organiseert DNK in samenwerking met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) de workshop DigiVitaler.

De workshop DigiVitaler bestaat uit twee lessen die op maandag 9 en 16 januari van 9.30 tot 11.30 uur worden gegeven bij Bibliotheek DNK. Tijdens de lessen leren de deelnemers in een kleine groep te werken met digitale zorg, zoals Mijn WZA en de BeterDichtbij-app van het WZA. Zijn er na deze twee lessen nog vragen, dan kunnen deze gesteld worden tijdens een vragenuurtje op maandag 23 januari. Tijdens het vragenuurtje is ook een medewerker van het WZA aanwezig. Deelname aan de workshop is gratis en er zijn laptops aanwezig. Om optimaal mee te kunnen doen worden de deelnemers aangeraden om hun mobiele telefoon mee te nemen.

Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich aanmelden via de balie van De Nieuwe Kolk, via het telefoonnummer 088-012 88 88 of via dnk.nl.

Tiplijn