Winterfeest in Lariks blijkt opnieuw een schot in de roos Leger des Heils

Winterfeest in Lariks blijkt opnieuw een schot in de roos

Het Leger des Heils heeft in samenwerking met Mijn Buurt Assen afgelopen week een Winterfeest in de wijk Lariks gehouden. Dat vond plaats bij de locatie van het Leger des Heils aan de Maria in Campislaan. Alle buurtbewoners van de wijk Lariks waren welkom. Het doel was elkaar op deze manier als buurtbewoners beter te leren kennen.

,,Het was een zeer geslaagd feest. Er hing een prima sfeer en de bezoekers konden er ondanks de kou warmpjes bijzitten met dank aan de heaters. Personeel van het Leger des Heils en Vaart Welzijn stonden samen met de bewoners van het Leger des Heils achter de verschillende kraampjes'', laat Nicole Donkervoort van het Leger des Heils weten.

Er stonden oliebollen, warme chocomel en broodjes knakworst klaar en de soepfiets van het Leger des Heils was ook aanwezig. Nicole: ,,Bij de ingang kreeg iedereen een gratis lootje voor het rad van fortuin waarbij mooie prijzen te winnen waren. Ondertussen konden de buurtbewoners genieten van live-muziek en wie zin had kon aan de slag met een kerststukje maken. De kinderen maakten goed gebruik van het springkussen en de ballonnenkunstenaar, die leuke figuren maakte.''

Mijn Buurt Assen
Het Winterfeest is grotendeels mogelijk gemaakt door Mijn Buurt Assen. Dit is een samenwerking tussen de gemeente Assen, woningcorporatie Actium en Vaart Welzijn. Mijn Buurt Assen is bedoeld om buurtinitiatieven te stimuleren en faciliteren. Van de speeltuin opknappen tot een buurtfeest of –markt: er zijn projecten vóór iedereen, dóór iedereen.

Tiplijn