Detailer Nederland BV klaar om u en uw auto volledig van dienst te zijn

Detailer Nederland BV klaar om u en uw auto volledig van dienst te zijn

Na een drukke periode van verbouwen en het inrichten van de nieuwe locatie heeft de Detailer Nederland BV haar deuren geopend aan de Industrieweg 4 in Assen.

Het bedrijfspand is volledig ingericht voor het cosmetisch vernieuwen van auto’s, bedrijfswagens, campers en alle aanverwanten. Hier kunt u terecht voor het laten verwijderen van krassen, steenslag schade, velg schade, bekleding reinigen en lederherstel. Ook glasherstel behoort tot de mogelijkheden.

Wassen in abonnementsvorm
Ook het wassen in abonnementsvorm is onderdeel van de werkzaamheden van de Detailer. Hierbij hebben zij de service dat de auto’s 10, 17, of 24x per jaar gehaald worden op locatie, in een straal van 15km. Uw voertuig wordt grondig gereinigd van binnen en buiten en wordt volledig schoon teruggebracht.

Helemaal in deze periode waarin de wegen vies zijn door pekel en winterse vuiligheid is dat een aanslag op het in- en exterieur van uw auto. Daar zijn vanuit de Detailer oplossingen genoeg voor, denk hierbij aan het beschermen van de auto door een wax of een coating. 

Bij de Detailer staat ook een vermogen testbank 4x4, dit i.c.m. alle software die nodig is voor het chiptunen / ECU tuning van uw voertuig.

Kom snel langs aan de Industrieweg 4 in Assen om het pand te bekijken onder het genot van een bakje koffie, en laat u verrassen door de mogelijkheden die zij hebben. Meer informatie is te vinden op www.dedetailer.nl of via 06 43 41 87 89 .

Tiplijn