Inloopvoorziening 'De Inloop' blijft aan De Brink

Inloopvoorziening 'De Inloop' blijft aan De Brink

Het Leger des Heils neemt vanaf 1 januari de inloopvoorziening GGZ in Assen over van zorginstelling Cosis. De voorziening blijft gevestigd op de huidige, vertrouwde locatie aan de Brink 42.

Cosis heeft ervoor gekozen de deuren van de inloopvoorziening op 14 december voor de laatste keer te sluiten. Dat betekent dat de locatie de laatste twee weken van dit jaar dicht is. Op 2 januari gaat de voorziening weer open, maar dan dus onder de vlag van het Leger des Heils.

Lees ook: Leger des Heils neemt 'De Inloop' aan de Brink van Cosis over

Kerstlunch
Toch zijn bezoekers in de periode van sluiting nog eenmaal welkom aan de Brink 42. Want hoewel het Leger des Heils officieel pas vanaf 1 januari eigenaar is van de inloopvoorziening, wil het bezoekers uitnodigen voor een gezellige kerstlunch op 23 december van 12.00 tot 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Opgave is niet verplicht, maar wel zeer wenselijk. Dat kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie
Bezoekers zijn onlangs tijdens een informatiemiddag op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom de inloopvoorziening. Op het moment dat het nieuws over de overname naar buiten kwam, in augustus, was nog niet bekend op welke locatie de voorziening zou worden voortgezet. Alle betrokkenen, waaronder de gemeente Assen, zijn blij dat het is gelukt de huidige locatie te behouden. Vanaf 2 januari is iedereen daar weer meer dan welkom.

De gemeente liet eerder al weten blij te zijn met de nieuwe partner, mede omdat het Leger des Heils reeds een duidelijk netwerk heeft in Assen. Het Leger des Heils gaat de inloopvoorziening in eerste instantie voor vier jaar runnen, met een mogelijke verlenging van twee jaar.

Tiplijn