Met Jumbo Assen naar het Grote Jumbo Sinterklaasfeest 2022

Met Jumbo Assen naar het Grote Jumbo Sinterklaasfeest 2022

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas wederom in Assen aankomen. Ook dit jaar heeft Jumbo de goedheiligman weer weten te strikken voor het Grote Sinterklaasfeest in Bioscoop DNK, dat op zondag 27 november zal plaatsvinden. Tot en met 24 november maken klanten van Jumbo Assen kans op gratis kaarten voor dit grootse feest, inclusief een bioscoopbezoek voor de nieuwe sinterklaasfilm ‘De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok’.

In de supermarkten van Jumbo Assen komen klanten een wisselend aanbod aan producten tegen, waarbij men kans maakt op gratis kaarten voor het Sinterklaasfeest. Uiteraard zijn de Pieten ook aanwezig en als klap op de vuurpijl wordt de nieuwe film ‘De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok’ vertoond. Er zijn twee bioscoopzalen voor de Jumbo-prijswinnaars gereserveerd, zodat iedereen gegarandeerd een plekje kan hebben.

Als extra prijs maken twintig kinderen kans op een speciale VIP-behandeling! Zij ontvangen niet alleen een uitnodiging voor het Grote Sinterklaasfeest, maar worden zelfs thuis opgehaald. Dit gebeurt geheel in stijl met een speciale Sinterklaasfeestbus, uiteraard voorzien van lekkers, waarmee ze naar DNK vertrekken. Hier worden ze door de aanwezige Pieten hartelijk ontvangen, om daarna de film te gaan bekijken. Om kans te maken op deze bijzondere prijs kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. De desbetreffende kleurplaten zijn af te halen bij alle Jumbo-filialen in Assen.

“Jumbo Assen is blij dat er ook in 2022 een samenwerking rond Sinterklaas tot stand is gekomen ”, laat filiaalmanager Albert de Jong weten. “Met deze actie kunnen we ruim 360 kinderen blij maken met een prachtig feest.” Ook DNK is zeer tevreden met deze samenwerking. “Rond Sinterklaas doen we als DNK graag wat extra’s en Jumbo Assen is met haar drie filialen een ideale samenwerkingspartner, in dit geval samen met onze Bioscoop”, aldus Sales Manager Zakelijke Markt Peter van der Linde.

Tiplijn