Modelspoorclub Assen organiseert treinenbeurs op 5 november in Assen

Modelspoorclub Assen organiseert treinenbeurs op 5 november in Assen

De Modelspoorclub Assen organiseert op zaterdag 5 november van 10.00 uur tot 15.00 uur een Treinenbeurs in schoolgebouw Penta in Assen. “We kunnen onze kleine gezellige beurs gelukkig ook nu weer houden en dat het een hobby is met veel mogelijkheden kan men ook tijdens de komende beurs weer zien” aldus voorzitter Ton Dijkstra.

“Ook nu zijn er weer hele mooie modelspoor presentaties te zien zoals, de diverse diorama’s, de HO en N modelspoorbanen van MSC De Railspijker, de LGB Demo Baan van Sebastiaan Pot uit Assen, een Trein Simulator, een Demo 3 D printen, een grote Lego treinbaan, een grote houten stoomlocomotief op dieplader en voor de kinderen om mee te spelen, een duplo- en houten trein speelhoek”.

Vragen
Uiteraard zijn er ook nu weer clubleden op de beurs om alle vragen over deze mooie hobby te beantwoorden. Stel vooral uw specifieke vragen over analoog- of digitaal rijden met alle voorkomende merken. Ook zijn er weer handige tips op het gebied van wissel-, sein- en aki aansturing, het aanleggen van verlichting en ringleidingen, het bevestigen van bedrading en reparatie van wisselaandrijvingen. Bij de aanwezige demo opstelling kunnen ook nu weer al uw vragen over het trein besturing programma “koploper” gesteld worden.

Aanbod
De aanwezige handelaren zorgen weer voor een ruim en gevarieerd aanbod van allerhande zaken op modelspoorgebied. Naast nieuwe/gebruikte modeltreinen en railmateriaal van diverse merken vindt u op onze beurs toebehoren als huisjes, bomen, modelauto's, poppetjes en ook onderdelen, elektronica en boeken.

Entree
De entree is 3 euro per persoon en kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis (mits onder begeleiding). Voor nadere informatie zie de website: mscassen.nl/beurs

Tiplijn