Lezing “Terug naar het noorden” Peter Siebesma in het Odd Fellow Huis Assen

Lezing “Terug naar het noorden” Peter Siebesma in het Odd Fellow Huis Assen

Op 18 oktober om 20:00 uur houdt Psycholoog, musicus en schrijver Peter Siebesma, een lezing over “herinneringen” in het Odd Fellowhuis aan Hendrik de Ruiterstraat in Assen.

In deze lezing staat Peter Siebesma stil bij vragen als: Hoe geef je uiting én vorm aan je herinneringen? Hebben je herinneringen nog betekenis in jouw bestaan? En hoe dan? Peter Siebesma ging de weg terug en maakte hierbij gebruik van schrijven, schilderen en musiceren. Hij deelt in deze lezing met ons zijn boeiende ervaringen.

Peter Siebesma
Assenaar Peter Siebesma heeft een Friese vader, is Rotterdammer van geboorte maar groeide op in Noord-Groningen. Hij werkte als psycholoog en later als bestuurder in de gezondheidszorg. Hij schrijft al geruime tijd boeken en musiceert vanaf zijn jeugd. Hij volgde naast zijn werk een conservatoriumopleiding, was pianist/organist en dirigeerde meerdere koren. Na zijn prepensioen volgde hij de Klassieke Academie voor de Schilderkunst.

In 2016 schreef hij ‘De weg van Lains noar Klooster’, een titel ontleend aan het lied Mien Hogelaand van Ede Staal. In 2019 bracht hij een CD uit met orgelimprovisaties op liedjes van Ede Staal. De netto
opbrengst ging naar de Stichting Oude Groninger Kerken. In 2021 exposeerde hij met ‘De mensen van Molenhuis’.

Odd Fellows
De Odd Fellows zijn met elkaar op zoek naar verdieping, inhoud en zingeving in het leven. De leden leven vanuit vriendschap, (naasten-)liefde en (zoeken naar) waarheid. Waar mogelijk ondersteunen ze de zwakkeren en onderdrukten in onze samenleving. Naastenliefde uit zich in menselijkheid, respect voor menselijke waardigheid, mensenrechten en tolerantie.

Wilt u deze boeiende lezing bijwonen op 18 oktober om 20:00 uur, Hendrik de Ruiterstraat 2 te Assen dan graag uw aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er zijn geen kosten aan verbonden.


 > Adverteren op Assen Stad? Bekijk hier de mogelijkheden of neem hier contact met ons op.

Tiplijn