Veilig Verkeer Nederland organiseert opfriscursus verkeer in Assen

Veilig Verkeer Nederland organiseert opfriscursus verkeer in Assen

Hoe zit het met de verkeersregels. Weet je het nog? En ben je op de hoogte van de nieuwste verkeersregels en verkeersborden? Automobilisten kunnen op donderdag 13 oktober meedoen aan de Opfriscursus georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Noord Drenthe/Assen.

Het programma bestaat die dag uit drie delen: Theorie (voorlichting over (nieuwe) verkeersregels), een rit in uw eigen auto samen met een rijinstructeur (ongeveer 45 minuten en de Workshops (test van uw gezichtsvermogen, uw gehoor en reactiesnelheid). U wordt ingedeeld op de ochtend of de middag (voorkeur s.v.p. aangeven).

De theorie en workshops worden gegeven in het Markehuus, Scharmbarg 35, Assen. De kosten bedragen €25,- per persoon voor het gehele programma (inclusief koffie/thee en wat lekkers). Voor een deelnemend echtpaar/stel/partners zijn de kosten €35,-. Deelnemers krijgen een deelnamecertificaat, brochures en een naslagwerk mee naar huis. Deelnemers uit alle gemeenten van Drenthe kunnen meedoen.

Interesse? Reageer uiterlijk 2 oktober bij Veilig Verkeer Nederland, afd. Noord Drenthe/Assen, telefoon 06-53651105 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd en of u ’s ochtend of ’s middags wilt meedoen.

Tiplijn