Garage TDI organiseert Open theaterdag van de Jeugdtheaterschool op zaterdag 1 oktober Nienke Maat

Garage TDI organiseert Open theaterdag van de Jeugdtheaterschool op zaterdag 1 oktober

Tijdens de Open theaterdag op zaterdag 1 oktober kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar op een laagdrempelige manier kennismaken met de lessen en de docenten van de Jeugdtheaterschool van Garage TDI in Assen.

De kinderen krijgen verschillende lessen en aan het einde van de middag is er een presentatiemoment. Het nieuwe seizoen start eind oktober. Deelname aan de Open theaterdag is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk en kan vanaf nu via garagetdi.nl/opendag

Bij de Jeugdtheaterschool van Garage TDI staan fantasie, plezier, ontdekking en samenspel centraal. De theaterlessen worden gegeven door professionele theaterdocenten. De Jeugdtheaterschool van Garage TDI heeft locaties door heel Drenthe: Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Norg en Meppel. Wekelijks zijn er lessen voor verschillende leeftijdsgroepen: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar en 12+. Daarnaast zijn er jaarlijks diverse extra theateractiviteiten en presentatiemomenten.

Aanmelden voor de lessen van de Jeugdtheaterschool
Vanaf eind oktober gaan de lessen weer van start op alle locaties. Kinderen die niet naar de Open theaterdag kunnen komen maar graag eerst even willen kijken of ze het leuk vinden, kunnen zich aanmelden voor een proefles. Dit is mogelijk voor alle leeftijdsgroepen en alle locaties. Aanmelden voor een proefles kan via garagetdi.nl

Over de Jeugdtheaterschool van Garage TDI
JTS Dynamo heet vanaf nu ook Garage TDI. Zo bundelt Garage TDI alhaar jeugdtheateractiviteiten onder één duidelijke naam. Theaterschool, vooropleiding én gezelschap. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater in Assen, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Het is een plek waar geëxperimenteerd, gecreëerd, ontwikkeld en getoond wordt. Dit doet Garage TDI door het maken van jeugdtheatervoorstellingen voor scholen en podia, het ondersteunen van talent binnen de eigen theatervooropleiding, het organiseren van het jaarlijkse jeugdtheaterfestival Art of Wonder in Assen, kunsteducatie op het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs en de eigen jeugdtheaterschool.

Tiplijn