Opbrengst Midnightwalk voor bestrijding kinderarmoede in Assen

Opbrengst Midnightwalk voor bestrijding kinderarmoede in Assen

De lopers die deelnemen aan de 14e editie van de Midnightwalk op 9 september worden op weg geholpen door een startschot van wethouder Cor Staal van Assen. Ook hij draagt de bestrijding van de kinderarmoede in Assen, in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp, een warm hart toe. Het startschot vindt plaats op het Koopmansplein in Assen om even na 21.00 uur.

In Assen en omgeving leven rond de 1.800 kinderen op of onder de armoedegrens. Kinderhulp maakt projecten mogelijk waardoor die kinderen er weer bij kunnen horen. Dat kan variëren van een uitje met het gezin, zwemles, een verjaardagscadeau, een fiets of spulletjes on hum kamer leuk mee in te richten.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.midnightwalk.nl tegen betaling van 11 euro of vrijdagavond vanaf 19.30 met een pinbetaling van 12 euro. Van het inschrijfgeld is 1 euro nodig voor de administratiekosten, de rest van de inleg gaat helemaal naar het goed doel.

Om 21.00 uur wordt de opbrengst van deze editie bekend gemaakt en het bedrag overhandigd aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. De cheque wordt overhandigd aan Amarins v d Riet van het Nationaal Fonds Kinderhulp, in aanwezigheid van wethouder Cor Staal van de gemeente Assen.

Tiplijn