Line-up is bekend; 4 Mijl Festival pakt groots uit vanwege 5-jarig bestaan

Line-up is bekend; 4 Mijl Festival pakt groots uit vanwege 5-jarig bestaan

De 4 Mijl van Assen, inclusief het 4 Mijl Festival, bestaat in 2022 vijf jaar en daarom wordt er dit jaar groots uitgepakt. Vandaag maken we daarom de line-up bekend van de artiesten die optreden tijdens het Festival.

We starten dit jaar met de 4 Mijl Huisband. Een band die sfeer weet te brengen en start zodra de laatste loper binnen is, die gelijk muzikaal onthaald wordt (rond 15:00).

Daarna staat, voor de tweede keer, Want2wing op het programma. Want2Swing uit Assen is de enige bigband in Nederland die in een unieke bezetting van trompetten, trombones, saxofoons, ritme én drie vocalisten de bühne betreedt. De muziek is te typeren als vocale soul jazz met hier en daar een swingende toets latin en funk! Lekker om naar te luisteren, heerlijk om naar te kijken en perfect om op te bewegen (rond 16:30).

En dan een geweldige afsluiting van het 4 Mijl Festival met:

Toch of Toto
Hold the line’ voor Europa’s #1 TOTO Tribute. Laat je omverblazen door de wervelende energieke show die Touch of TOTO speelt. In ruim een uur durend optreden worden hits als Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, Rosanna en Hold The Line vol passie op je afgevuurd. Gewapend met instrumenten van de originele muzikanten van TOTO en hetzelfde podium vergeet u even dat u bij een tribute band staat. Van 18:00-19:00.

Hiermee brengen we het unieke van de 4 Mijl van Assen samen met het 4 Mijl Festival en zoals RTV Drenthe vorig jaar al aangaf : “4 Mijl van Assen: veel meer dan alleen een stukje hardlopen!”

Het 4 Mijl Festival bestaat tevens uit :

-Een groots opgezet Formule 1 plein met voor elke leeftijd wat te doen op Formule 1-gebied (elektrocarts vooor de allerkleinsten en echte Formule 1 simulatoren voor de wat grotere kinderen.
-Sportmarkt
-Fair
-Kinderplein
-Kleedjesmarkt
-Opening van de Nationale Sportweek

Het festival start om 12:00 en is uiterlijk om 19:00 afgelopen. De toegang is gratis (aan sommige onderdelen zijn wel kosten verbonden).

Tiplijn