Niels en Bas presenteren Porsche Cayenne voor Budapest Rally en Stichting Opkikker op TT-Circuit Niels Hoogma

Niels en Bas presenteren Porsche Cayenne voor Budapest Rally en Stichting Opkikker op TT-Circuit

Gisterochtend hebben Niels Hoogma en Bas Baas van NielsenBas hun Porsche Cayenne onthuld waar zij mee gaan rijden tijdens de Budapest Rally die op 16 juli begint.

Met deze auto gaan zij in 8 dagen door 10 landen van Amsterdam naar Budapest rijden met veel “bijzondere” auto’s.

Tijdens deze onthulling nodigden zij 10 gezinnen uit met (ongeneeslijk) zieke kinderen, in samenwerking met Stichting Opkikker, om ook hen te laten meegenieten en het belang van hun doel uit te kunnen leggen. Niels en Bas gaan zich namelijk met hun auto ook inzetten en geld ophalen voor stichting Opkikker. 

Na deze dag zullen zij op tal van andere grote events te zien zijn, meerijden met de Budapest Rally, geld inzamelen voor Stichting Opkikker, etc. Maar ook willen zij graag gewoon mensen helpen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor Niels en Bas hieruit geen inkomen, onkostenvergoedingen of iets anders dan alleen de energie die het geeft om iets te mogen betekenen voor anderen.

Bas en Niels kennen elkaar van het zich gezamenlijk inzetten voor Stichting Opkikker en zieke kinderen en hun gezin een mooie dag te bezorgen. Het idee van Bas om tijdens de Budapest Rally geld in te zamelen voor dit doel heeft nu geleidt tot de stichting van hun, samen met nog twee vrienden, enkele grote partners en verschillende bedrijven die hen inmiddels steunen.

Zo hebben zij de fraaie Porsche Cayenne ter beschikking gekregen die zij belangeloos laten aanpassen tot een zeer opvallende verschijning. Hiermee willen zij aandacht vragen voor hun stichting en Stichting Opkikker en gaan de rally ermee rijden.

In de maanden na de onthulling van de auto zullen zij verschillende activiteiten gaan opzetten en evenementen bezoeken om geld in te zamelen. Ook gaan zij tijdens de Budapest Rally zoveel mogelijk live streamen, willen zij items gaan veilen via hun website, en kunnen mensen en bedrijven hun sponsoren. Uiteindelijk gaat ook de auto geveild worden tijdens het grote auto-evenement 100% Auto Live in de Rotterdam Ahoy eind oktober van dit jaar. Hiermee hopen ze een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor Stichting Opkikker.

Het eindresultaat van de auto was ook voor Niels en Bas een verrassing. De auto kwam in een dichte trailer aan op het TT-Circuit, en ook zij zagen pas het resultaat toen de trailer open ging gistermorgen.

Tiplijn