OngeEikt viert feestelijke opening van nieuwe locatie in Baggelhuizen OngeEikt op het Koopmansplein

OngeEikt viert feestelijke opening van nieuwe locatie in Baggelhuizen

In juli 2021 vestigde Coöperatie OngeEikt zich op een tweede locatie in Assen, op Eemland 5b. Wie nader kennis wil maken met wat daar zoal gebeurt, is van harte welkom bij de feestelijke opening op vrijdag 13 mei.

OngeEikt is een coöperatie van ondernemers, ambachtslieden, kunstenaars en dienstverleners uit Assen en omgeving. Sinds 2020 heeft OngeEikt een Kunst & Ambachtenwinkel met expositieruimte aan het Koopmansplein 6-8. Een jaar later kwam daar een extra locatie op Eemland 5b bij, met beneden ateliers voor kunstenaars en ambachtslieden en op de bovenverdieping studio’s van coaches en dienstverleners.

Tijdens de opening betreed je een pand dat bruist van de creativiteit, duurzaamheid en samenwerking. Waar iedereen meedoet én meetelt. Vanaf 15.00 uur is de inloop. De officiële opening start om 16.00 uur. Daarna zijn er rondleidingen langs de zeven atelierruimtes. Ook kun je zelf drijfkaarsjes en zadenballen maken, er is een klankschaalconcert, een demonstratie papierscheppen en je kunt een kunstexpositie van de leden bekijken. En natuurlijk ontmoet je tijdens de opening de leden, vrienden en vrijwilligers van OngeEikt.

De openingsactiviteit op Eemland 5b duurt tot 19.00 uur. Meer informatie: www.cooperatie-ongeeikt.nl

Tiplijn