Politie zoekt getuigen van mishandeling 84-jarige vrouw in Assen

Politie zoekt getuigen van mishandeling 84-jarige vrouw in Assen

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling waar een 84-jarige vrouw in de wijk Pittelo bij gewond raakte.

Het incident gebeurde 's avonds tussen 19:00 uur en 20:00 uur aan het Marnepad in de wijk Pittelo. De vrouw op leeftijd was bezig de containers buiten te zetten toen zij plotseling door twee jonge jongens werd neergeslagen. De jongens zouden de jongens tussen de 16 en 18 jaar oud zijn geweest. Na deze mishandeling zijn de twee jongens op de vlucht geslagen.

Gewond
De vrouw raakte gewond en moest door het ambulancepersoneel worden behandeld. Later werd zij naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Zo moest het vel rond haar oog gelijmd worden en hield zij meerdere schaafwonden aan dit incident over. 

Daders
Vandaag heeft de politie een signalement van de daders verspreid. ,,Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek. Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn'', aldus de politie. Eventuele getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Signalement van de daders:

Verdachte 1:
- man
- blank
- 16 a 18 jaar
- 1.70 meter
- geen gezichtsbeharing
- slank postuur
- fel groene jas (vermoedelijk een fleece jack)
- spijkerbroek met scheuren op de knieën

Verdachte 2:
- man
- blank
- 16 a 18 jaar
- 1.70 meter
- geen gezichtsbeharing
- slank postuur

Tiplijn